Η εταιρεία Διάσταση Παρεμβάσεις Κοινωνικής Καινοτομίας ΑΜΚΕ στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Γαστρονομικές Συμπράξεις» του τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD της ΟΤΔ Πάρνωνα  σας καλεί στην εκδήλωση με θέμα  “Τοπικά Προϊόντα, Γαστρονομική Ταυτότητα και Κλιματική Αλλαγή"  την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2024, ώρα 18:30,  στον Πολυχώρο ΑΡΤίκι Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ στο Κρανίδι Ερμιονίδας. 

Ερμιονίδα_εταιρεία_Διάσταση.JPG

Συμμετέχουν με εισηγήσεις τους: 

Γιώργος Πίττας, δημοσιογράφος και συγγραφέας. Ιδρυτής του Greek Gastronomy Guide: Οδηγός Ελληνικής Γαστρονομίας Γιώργος Κωστελένος, Γεωπόνος (ΦΠ) ΑΠΘ, OLEA - Φυτώρια Γεώργιος Κωστελένος