Η εταιρεία Διάσταση Παρεμβάσεις Κοινωνικής Καινοτομίας ΑΜΚΕ στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Γαστρονομικές Συμπράξεις» του τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD της ΟΤΔ Πάρνωνα σας καλεί στην εκδήλωση με θέμα “Τοπικά Προϊόντα, Γαστρονομική Ταυτότητα και Κλιματική Αλλαγή" την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2024, ώρα 18:30, στον Πολυχώρο ΑΡΤίκι Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ στο Κρανίδι Ερμιονίδας.
Συμμετέχουν με εισηγήσεις τους:
Γιώργος Πίττας, δημοσιογράφος και συγγραφέας. Ιδρυτής του Greek Gastronomy Guide: Οδηγός Ελληνικής Γαστρονομίας Γιώργος Κωστελένος, Γεωπόνος (ΦΠ) ΑΠΘ, OLEA - Φυτώρια Γεώργιος Κωστελένος